L'entorn

La Masia es troba al cor de l’Alt Empordà, a la zona coneguda com Garrotxa de l’Empordà, entre els pobles mil·lenaris de Lladó i Cistella. És una localització privilegiada, ja que es troba entre la costa i la zona interior de l’Alta Garrotxa, els primers estreps de la Serra d’Estela. En menys d’una hora és possible visitar zones de gran interès paisatgístic i natural, com ara el Parc Natural de Cap de Creus, el Paratge Natural d’Interès Nacional de l’Albera, la reserva natural de Salines-Bassegoda, el riu Muga, el pantà de Boadella, la zona volcànica de la Garrotxa, els gorgs de Sadernes, el llac de Banyoles i el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

És una comarca que en si mateixa constitueix un espai natural, travessada per rius cabalosos, que permeten la pràctica d’esports, muntanyes per fer senderisme, Cicloturisme i BTT, pantans i llacunes per practicar esports nàutics, i meravelloses cales i platges al litoral empordanès , on practicar esports nàutics. Si sou amants de el risc, també pot llançar-se en paracaigudes a Empuriabrava.
Pel que fa a visites culturals, l’oferta és similar, ja que prop de la masia es troba Figueres, amb el Museu Dalí, Besalú, Cadaqués, els pobles medievals de l’Empordà, els monestirs de Sant Pere de Rodes i Sant Quirze de Colera, i la regió megalítica més important de Catalunya amb més d’un centenar de dòlmens.
Tampoc cal que es desplaci amb cotxe, ja que des de la porta de casa és possible realitzar una excursió caminant a solitaris tolls i cascades del riu Manol (30 min) on podrà banyar-se en les seves cristal·lines aigües, fer excursions amb bici BTT a partir de la ruta 20 el circuit de BTT Salines Bassegoda-, o simplement fer una passejada pels senders que travessen els boscos dels voltants de la casa, en la temporada, és possible trobar diferents tipus de bolets.

L’oferta gastronòmica de la comarca és excel·lent destacant la cuina de el Restaurant Badó situat al mateix poble de Cistella.

Per als més nostàlgics, Can Trull és una típica botiga de “queviures” que la Montse manté oberta tots els dies de l’any.

Carrer Bach de la Sala, s/n, 17741, Girona

Copyright © 2020 Masia Can Ros  | Avís Legal / Privacitat / Cookies